(december 2016) Moeder over wat de training 'Ik leer anders'  voor haar dochter heeft betekend:
"Lieve Lenneke, heel erg bedankt voor de geweldige begeleiding van onze Abigail.
Door jouw diagnose "beelddenker" en de begeleiding van Abigail met de nieuwe leertechnieken, hebben we nu een hele blije en gelukkige dochter :). Abigail haar score was al goed maar er waren wel wat bijzonderheden en merkwaardige scores, waardoor je verder bent gaan denken en haar wilde testen op beelddenken.
Je aanpak werkt geweldig. Sommige leeronderdelen waren jaren lang lastig en door ze alleen op een andere manier aan te bieden, was het binnen no-time helder en duidelijk voor haar. Eind december gestart en nu al een flinke vooruitgang te zien in haar scores. Maar nog veel belangrijker Abigail voelt zich eindelijk begrepen! Vol vertrouwen  kunnen we uitzien naar het vervolg op de middelbare school. Nogmaals bedankt voor alles en bedankt voor het vaststellen en wegwijs maken in deze 'gave beperking'."
(juni 2017) Een moeder over haar ervaringen die van haar zoon met het coachtraject bij JIJ:
"Hoi Lenneke,
Door met onze zoon te werken aan zijn zelfvertrouwen, het voor zichzelf opkomen en de rust in zijn hoofd te brengen, is hij nu een relaxte jongen 😉.

Hij voelt nu het aankomen als hij te druk in zijn hoofd is met alle dingen die hij wil en moet doen, wat hem voorheen over zijn ‘kookpunt’ bracht; daar weet hij nu op tijd aan te werken. Dat geeft hem rust en zijn rust is ook weer rust in ons huis 😊.
Hij durft nu ook ‘nee’ te zeggen als hij ook echt ‘nee’ wil. Dus hij cijfert zichzelf niet meer helemaal weg. Dat is voor hem zelf echt heel fijn. Het gevoel nu bij hem dat hij niemand ‘pijn’ doet als hij een keer ‘nee’ zegt, heeft hem opgelucht.
De sessies heeft hij als afwisselend ervaren. In de sessies heeft hij ook geleerd dat goed goed is, iets altijd voorbij gaat en hij heeft over zichzelf als persoon nagedacht. Het heeft hem sterker gemaakt. We willen je hiervoor heel hartelijk bedanken."

 

 

(januari 2018) Een moeder over haar deelname aan de workshop 'Een frisse kijk op jongensgedrag'

'Als enige vrouw in een huis met mannen, heb ik af en toe geen idee wat er in die hoofden om gaat. Lenneke's workshop 'Een frisse kijk op jongensgedrag' was zoals de titel al belooft: verfrissend! De informatie die Lenneke geeft is verhelderend, makkelijk toepasbaar in de praktijk en vooral: erg inspirerend!
Lenneke is een kinder- en jeugdcoach met passie, en dat blijkt helemaal uit de manier waarop ze haar vak beoefend. recht uit het hart! Ik beveel deze workshop van harte aan voor iedereen die een eerlijk en oprecht kijkje wil nemen in het (opgroeiende) jongensbrein!