Tarieven

Wanneer je benieuwd bent of JIJ! iets voor jullie en jullie kind kan betekenen, kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen.
Vervolgens maken we een afspraak voor een intakegesprek. Voorafgaand hieraan vult u het intakeformulier in.
In dit gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we wat jullie hulpvraag is en welke wensen en verwachtingen jullie hebben. We bepalen waar jullie nu staan en waar jullie graag naar toe willen.  Ik leg jullie ook uit hoe ik werk en wat jullie van mij kunnen verwachten. Uiteindelijk hebben we aan het eind van het gesprek helder gemaakt wat het doel van het coachingtraject zal zijn.
De kosten voor dit gesprek zijn € 75,- inclusief btw.
Trajectvoorstel
Na het intakegesprek doe ik een voorstel voor een coachingtraject. Gemiddeld duurt een traject drie maanden, maar dit kan ook korter of langer zijn. Ieder kind is uniek en daarom is ook elke hulpvraag weer anders. In dit voorstel is alles inbegrepen: alle coachingafspraken, voorbereidingstijd, tussenevaluatie, materialen, verslagen en eindgesprek.
Bijles / studiecoaching € 40,-
Training 'Ik leer anders': € 275,- inclusief werkboek
Training Mindset: 8 groepslessen van 60 minuten (4 - 6 kinderen) € 150,- per kind.
Training Beter Bij de Les: meer informatie volgt

 

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Mogelijk kunt u via uw zorgverzekeraar in aanmerking komen voor (gedeeltelijke) vergoedingen. Dit is afhankelijk van de voorwaarden van uw verzekering. Het is dan ook raadzaam om hierover zelf (vooraf) contact op te nemen met uw verzekeraar.
Krijgt u de kosten niet vergoed, dan is het vaak wel mogelijk om ze in uw belastingaangifte als zorgkosten op te voeren.